print-icon

Lediga jobb

Är du också intresserad av en spännande utmaning inom ICA? Här hittar du de tjänster som är lediga just nu.

Genom puffen till höger kommer du till sidan för att söka jobb inom ICA, det vill säga jobb på våra kontor, lager, Cura apoteket och Maxi Special.

Sök jobb i butik! 
Är du intresserad av att söka jobb i butik vänder du dig direkt till den butik du är intresserad av. Du hittar kontaktuppgifter till våra butiker här.

Spontanansökningar
Hittar inte du någon ledig tjänst som passar dig just nu? Då kan du registrera en spontanansökan och blir då sökbar för de inom ICA som arbetar med rekrytering. Vi behåller din ansökan i 4 månader men rekommenderar att du regelbundet kollar efter spännande tjänster ändå. För att registrera spontanansökan klicka här. Om du vill lämna en spontanansökan för en tjänst i butik vänder du dig till den butik du är intresserad av, du hittar kontaktuppgifter till våra butiker här.

Så hanterar vi dina personuppgifter
Då du skickar en ansökan till ICA registreras dina personuppgifter i vårt rekryteringssystem. Dina uppgifter är därmed sökbara för personer som arbetar med rekrytering inom ICA. Vi behöver ditt samtycke för att kunna administrera din ansökan. Du måste därför (i enlighet med Personuppgiftslagen, PUL) samtycka till att ICA registrerar dina uppgifter och det gör du i samband med att du registrerar din ansökan.

Mer om ämnet

Lediga jobb

Här hittar du de jobb som finns att söka på ICA just nu.

Sök